Céginfo

A Firequip International Kft 2007-ben alakult, amit több éves piackutatási munka előzött meg. 

A cég tulajdonosa és ügyvezetője  Krizsán Lajos, aki több mint két évtizedes tűzoltói pályafutása alatt megtapasztalhatta, hogy a mai világban elengedhetetlen a tűzoltó- és mentő egységek számára a professzionális eszközök használata.

Ezt számos európai és távolabbi országokban a tűzoltóság munkájának személyes megismerése segítette elő. A cég neve 2012-ben megváltozott, DE a tevékenységi köre és irányvonala továbbra ia a tűzoltói munka elősegítése a legújabb, legjobb eszközökkel, felszerelésekkel.

Az új név: FIRETOLL International Kft.

Az általunk képviselt gyártók csúcsminőségű termékei a világ élvonalában tartoznak.

A legfőbb célunk a tűzoltó munka, minél biztonságosabbá, és könnyebbé tétele. Ezért kínáljuk mindig a lehető legjobb, legújabb eszközöket, felszereléseket.

Szeretnénk megadni a lehetőségét annak, hogy a mentésben résztvevők a saját maguk testi épségén kívül, megfelelő védelemmel tudják a mentendő személyeket és az anyagi javakat kezelni. A szakszerű beavatkozásokhoz, világszínvonalú termékek segíthetik hozzá a szakembereket.

Amennyiben bármely termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatosan kérdés merülne fel, akkor kérjük forduljon hozzánk bizalommal akár telefonon, akár e-mail útján.  

"Professzionális felszerelés profi felhasználóknak"

Kérje árajánlatunkat, 24 órán belül válaszolunk Önnek.

 

Cégadatok

 

Név:  Firetool International Kft

Ügyvezető:  Krizsán Lajos

Székhely: 2336 Dunavarsány, Vörösmarty Mihály u. 129.

Cégjegyzék szám: 13-09-185390/2

Adószám: 24172659-2-13

Közösségi adószám: HU24172659